Нашата мисия - Бозмов

фирма бозмов Нашата мисия

Добре дошли в уебсайта на БОЗМОВ  – вашето място за вкусни и качествени месни продукти. БОЗМОВ ЕООД Русе е семейна месарска фирма, посветена на създаването на вкусни и качествени месни продукти за нашите клиенти.

При нас, качеството започва още от началото – сътрудничим си единствено със селектирани ферми, които отглеждат най-добрите свине, телета и пилета. Вярваме, че всеки продукт трябва да бъде не само вкусен, но и здравословен. Затова използваме само прясно трупно месо ръчно транжирано от нашите майстори месари и висококачествени подправки, за да гарантираме неповторимия вкус на нашите продукти.

С гордост ви представяме нашия собственик и главен технолог г-н Ивелин Бозмов, който с над 35 годишен опит в индустрията е занаятчия месар-колбасар. Нашата мисия е да предлагаме изключителни меса, месни продукти и колбаси, приготвени с внимание към детайлите, които да задоволят и най-изисканите вкусове.

Ние се гордеем с нашата семейна традиция и ангажимента си към качеството. С удоволствие се стремим да предоставим на клиентите си най-доброто обслужване и да гарантираме, че всички наши продукти са пресни и качествени.

Посетете нашите обекти още днес, за да се насладите на вкусни продукти и да откриете защо нашата семейна месарска фирма е най-добрият избор за вас и вашето семейство.