Обекти

Фирмен магазин Кнежа

Адрес: гр. Кнежа
E-mail: bozmov@abv.bg
GSM: 0887307170
Тел. за заявки: 0878482517
Виж още

Фирмен магазин Трявна

Адрес: ул. Ангел Кънчев 79, гр. Трявна
Лице за контакти: Ивелин Бозмов
E-mail: bozmov@abv.bg
GSM: 0879579015
Тел. за заявки: 0877 24 35 88
Виж още

Фирмен магазин гр.Бяла Слатина

Адрес: гр. Бяла Слатина ул"Търновска№41"
Лице за контакти: Ивелин Бозмов
E-mail: bozmov@abv.bg
GSM: 0887307170
Тел. за заявки: 0879 33 57 94
Виж още