Обекти

Фирмена скара


Адрес: ул.Бабуна планина, гр. Русе
Лице за контакти: Ивелин Бозмов
E-mail: bozmov@abv.bg
GSM: 0879579015
Тел. за заявки: 0879 59 42 20
Обект: Градски