Актуално

ноември

От 9 до 12 ноември 2016 година Интер Експо Център беше домакин на международните специализирани изложeния Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното и Интерфуд & Дринк.
Министърът на земеделието и храните Десислава Танева откри изложенията. Приветствено слово към изложителите и посетителите поднесе омбудсманът Мая Манолова.
Щандът на Месарска фабрика Бозмов беше посетен от много партньори на фирмата, както и нови клиенти, които имаха прекрасната възможност да се насладят и вкусят от разнообразието от продукти произвеждани от фирмата.
Водени от стремежа си да произвеждаме и предлагаме на своите клиенти качественни продукти Месарска фабрика Бозмов за поредна година представи уникално съчетание на старите български рецепти и съвременните технологии
За участието си в Двадесет и третото издание на изложението Месомания, Месарска фабрика Бозмов получи диплом от Асоциацията на месопреработвателите в България,както и два златни медала за два от своите нови артикули/Русенски бабек и Деликатес Бозмов/

21.12.2016