За нас

Фирма Бозмов стартира своята дейност през 2004 г.

За 10 години благодарение на постоянното високо качество на продуктите си , успяхме да спечелим доверието на много клиенти. За да може да задоволим нарасналото търсене на продукцията си открихме единадесет фирмени магазина в гр. Русе и по един в гр. Две могили, гр. Бяла, гр. Полски Тръмбеш, гр. Павликени, гр. Кубрат, гр. Дулово, гр. Ветово, гр. Глоджево, гр. Сливо поле, гр. Завет, гр. Исперих и в гр.Велико Търново .

В годините на тежка финансова криза, с ниско потребление и търсене на максимално ниски цени, ние не само оцеляхме , но и успяхме да се развием, като водеща месарска фирма.

Всичките ни фирмени магазини са съобразени с европейските норми и изисквания.

Фирмата зарежда много търговски обекти в цяла Североизточна България. Нашите изделия са предпочитани и от много заведения и ресторанти .

Фирма Бозмов произвежда по стари български рецепти – целта ни е да съхраним традиционния вкус на предлаганите продукти, като предлагаме на клиентите си постояно високо качество.

Контрол по всички критични точки на производствения процес - от влагането на суровините, хигиената, условията на труд, транспорта и доставянето на продукцията до крайния клиент.

Нашето производство включва богата гама от кайми, месни заготовки , малотрайни варено-пушени , трайно варено-пушени и сурово-сушени колбаси и деликатеси, ежедневна доставка на свежо българско свинско , телешко и пилешко месо, постоянен ветеринарен контрол и внимателен подбор на доставчици, като работим само с доказани животновъдни ферми.

През 2014година отворихме нов цех, с които да увеличихме капацитета си, за да задоволим непрекъснато нарастващото търсене на нашите продукти.

Оборудването, с което разполага фирмата е от ново поколение машини и съоръжения на водещи Европийски фирми в тази област.

Съвременните технологии, качествени суровини и балансираните подправки правят продуктите желани на всяка трапеза и удовлетворяват най-изискания вкус.